کود پاییزه برای کلزا یکی از مهمترین وعده های غذایی مهم برای این گیاه محسوب می باشد.چرا؟به دلیل اینکه برخی از محصولات مانند گندم،جو،گلزا و سیر…….که در پاییز کاشت می شوند نیاز هست که قبل از زمستان رشد و تقویت شوند و چون در اواخر پاییز خاک سرد است ریشه تحرک چندانی ندارد پس لازم است که حتما مواد غذایی به خوبی در دسترس ریشه باشند.اصل ماهیت کود پاییزه در این است که ما قبل از زمستان بتوانیم درخت و یا گیاه خود را تقویت کنیم تا زمستان گذری خوبی داشته باشد.و از طرفی بهترین زمان اصلاح و تقویت خاک می باشد.زیرادر طوال فرایند رشد امکان احیا و تقویت آن وجود ندارد.
ویژگی کود پاییزه:
یکی از ویژگی های مهم کودهای پاییزه این است که باید به تدریج آزاد سازی شود و در برابر آبشوی مقاوم باشند.معمولا در بین کودهای پاییزه پیشنهادی که برای درختان و گیاهان توصیه می شود کودهای آلی مانند کود دامی و هیومیک اسید بیشتر به چشم می خورد.زیرا در پاییز تقویت خاک و ایجاد بستر مناسب برای رشد بسیار مهم است. معمولا کود دامی قبل از کاشت و در زمان آماده ساری زمین باید در خاک قرار گیرد و در مورد هیومیک اسید پودری نیز همین طور است البته هیومیک پودری را همانند هیومیک مایع می توان با آب ترکیب کرد و در اولین آب آبیاری پس از کاشت استفاده کرد.
با مصرف کود پاییزه در واقع گیاه و درختان چون محصول وجود ندارد عناصر غذایی بیشتری را در ریشه خود ذخیره می کند و در زمستان که فقط ریشه گیاه زنده است از مواد غذایی ذخیره شده استفاده کرده و زمستان را می گذراند.
کود پاییزه برای کلزا:
کود آلی بایوجمی جزو پر مصرف ترین کود پاییزه برای کلزا می باشد.این کود بر پایه کودهای دامی است کاملا فراوری شده و هیچ گونه بیماری و آفات را به همراه ندارد.مهمترین عنصر موجود در این کود آلی همان ماده آلی می باشد که به تقویت خاک و افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم خاک شما کمک خواهد کرد.علاوه بر آن دارای عناصر فسفر و نیتروژن و پتاسیم می باشد که در صد آنها بین ۱ الی ۲ درصد است.نکته ای که حتما باید مورد توجه قرار داد مدت زمان جذب آن می باشد این کود دامی چون فراوری شده است بعد از ۲۰ روز اقدام به جذب شدن خواهد کرد.برای اطلاع از خرید کود دامی مناسب برای کشاورزی روی مقاله آن کلیک نمایید.
آیا می دانید که:
مصرف کودهای الی و دامی لازم است اما کافی نیست. بیشتر کشاورزان عزیز با مصرف کود دامی بر این باور هستند که کود دامی که مصرف کنیم نیاز به مصرف عناصر دیگر مانند پتاسیم،فسفر،کلسیم،بر،روی،منگنز و…. نیست این در حالی که در صورت نیاز حتما باید این عناصر در کنار کود دامی مصرف شود زیرا درصد پتاسیم و فسفر و نیتروژن در کود دامی برای جبران تغذیه درخت کافی نیست.
مطالب پیشنهادی:
مطالبی که بیشترین بازدید را توسط کاربران داشته است.
طریقه مصرف گوگرد مایع :
طریقه مصرف کود هیومیک:
قیمت کود بایوجمی:
چه کودی برای افزایش نتاژ یونجه مناسب است؟
قیمت گوگرد مایع آلی: