گوگرد مایع غنی شده قطعا عملکرد بهتر و تاثیرات بیشتری خواهد داشت.شاید برای ما سوال باشد که که چرا گوگرد با عناصر غذایی غنی سازی می شود.گوگرد وقتی با عناصر غذایی ترکیب می شود اولا ارزش غذایی بالای دارد و ماهیت کود را به خود می گیرد.و از حالت تک عنصری خارج می شود و دوما آنکه به دلیل پیوند یونی بین آنها اون عناصر به خوبی جذب می شوند.حتما می دانید که همه عناصر برای جذب باید اکسید شوند و به صورت پیوند یونی قابل مصرف برای ریشه هستند.هر چقدر عناصر موجود در گوگرد شما بیشتر باشد می توان گفت کیفیت آن بهتر است.
غنی سازی گوگرد مایع آلی:
گوگرد مایع غنی شده دارای ویژگی ها منحصر به فردی می باشد که عامل برتری آن نسبت به گوگرد های معمولی است.این گوگرد با عناصری مانند پتاسیم ۳%،فسفر ۲%،روی،منگنز،آهن و منیزیم به میزان ۰٫۰۴% و ماده آلی کربن آلی ۶% و نیتروژن ۱۵% غنی سازی شده است.میزان درصد گوگرد آن ۲۰% است که مناسب ترین و متعادل ترین درصد در کشاورزی می باشد برخی از ویژگی ها ساختاری آن عبارتند از:
- قابلیت حلالیت ۱۰۰ % با آب و واکنش نشان دادن به آن که موجب کاهش بی کربنات آب می شود
- جذب سریع به دلیل نوع فرم گوگرد که به فرم سولفات SO4 می باشد. بهترین نوع گوگرد برای کشاورزی این فرم است.
- بدون اثر منفی و عوارض برای گیاه و درختان و خاک
- به دلیل رعایت اصول توازن در عناصر باعث ایجاد اختلال جذب در عناصر غذایی درون خاک نمی شود.
- بدون ایجاد رسوب و خرابی در تجهیزات آبیاری بارانی و محلول پاشی
- تاثیر گذاری سریع و آنی
- مقاوم در برابر آب شویی
- پایه این گوگرد از گوگرد های معدنی است و در فرایند تولید عناصر و ناخالصی های مضر آن تصفیه شده است.
یکی از دلایل عمده ریزش گل، میوه و برگ در درختان این است که با مصرف بیش از حد عناصر غذایی با درصد های کنترل نشده موجب بر هم زدن تعادل این عناصر در خاک خواهید شد که در پی آن جذب مواد غذایی به خوبی انجام نمی شود و باعث خسارت می شود.
مزایایی گوگرد مایع غنی شده:
به دلیل چند عنصری بودن می تواند مزایایی بسیاری را داشته باشد که مهمترین آنها افزایش باردهی می باشد.گوگرد های معمولی شاید تاثیر خاصی بر روی افزایش باردهی نداشته باشند.اما این محلول چون همراه عناصری مانند پتاسیم و فسفر است می تواند به عنوان تکمیل کننده غذایی در نظر گرفته شود.برخی از مزایایی آن عبارتند از:
- افزایش مقاومت درختان در برابر تنش های محیطی مانند سرما و گرما و آفات و بیماری ها
- افزایش عملکرد گیاهان و درختان در انتقال مواد غذایی به برگ ها و میوه ها
- افزایش کیفیت محصول از نظر کیفی و کمی
- ایجاد شرایط مناسب برای جذب عناصر غذایی درون خاک با کاهش ph و شوری
- دفع کننده طبیعی آفات خاکزی و هوازی و بیماری ها قارچی
طریقه مصرف:
به دلیل حلالیت بالا در آب این محلول به هر دو روش آبیاری و محلول پاشی قابل حل می باشد.اما بهترین روش برای مصرف آن همان به روش آبیاری است و محلول پاشی بیشتر برای دفع آفات و مراقبت انجام می شود که ما توصیه می کنیم که به هر دو روش مصرف شود است.اگر می خواهید به روش آبیاری استفاده کنید لازم برای محصولات زارعی برای هر هکتار حدودا ۲۰ لیتر و برای باغات به ازای هر ۲۰۰ درخت ۲۰ لیتر در نظر گرفته شود.تعداد دفعات مصرف بین ۲ الی ۳ بار بستگی به نوع محصول دارد.سوالات خود را در خصوص زمان مصرف از طریق وات ساپ با مشاوران ما مطرح نمایید.