روش تشخیص اسید هیومیک اصل از تقلبی

روش تشخیص اسید هیومیک اصل از تقلبی

اسید هیومیک اصل را از یک نوع زغال سنگ معدنی به نام لئوناردیت استخراج می کنند.تاثیرات شگرف این ماده سیاه در کشاورزی و تقاضا برای مصرف باعث شده که بعضاً شاهد اسید هیومیک های تقلبی به نام برند های خارجی باشیم.بیشتر هیومیک اسید های تقلبی مایع از ملاس چغندر و یا جوهر و مواد دیگری درست شده و نوع پودری آن نیز زغال پودر شده است که بسته بندی می کنند.یکی از روش های خرید مطمئن سفارش از فروشگاه های معتبر و یا خرید مستقیم از تولید کننده داخلی به صورت مستقیم می باشد.برای جلوگیری از ضرر های احتمالی شما کشاورزان چند نکته را در خصوص تشخیص اسید هیومیک اصل بیان خواهیم کرد.که نیاز به وسیله و تجهیزات خاصی ندارد.

 

 

اسید هیومیک اصل چیست؟

روش تشخیص اسید هیومیک اصل از تقلبی

همان طور که گفته شد هیومیک از یک نوع سنگ معدنی به نام لئوناردیت استخراج می شود پس از انتقال سنگ به کارخانه با محلول های اسید فسفریک و آمونیاک نمک و املاح غیر مفید آن کاهش یافته و در پایان هیومیک آن استخراج می شود.هیومیک اسید به دو صورت پودری و مایع موجود می باشد و متشکل شده است کربن،نیتروژن،فسفر،گوگرد و هیدروژن که البته بیشترین درصد آن از کربن و نیتروژن می باشد.تاثیرات هیومیک اسید در کشاورزی باعث شده که برای تمام محصولات و گیاهان زینتی مورد مصرف قرار گیرد.

 

بالاترین میزان درصد هیومیک تولید شده در آمریکا دارای ۱۸ الی ۲۰ درصد می باشد. اینکه در برخی از تبلیغات گفته می شود هیومیک ۸۵ یا ۹۰ درصد منظور میزان درصد هیومیک آن نیست زیرا این میزان درصد اصلا وجود ندارد و نیمتوان از زغال سنگ استخراج نمود.منظور این است که ۹۵ درصد این پودر از زغال سنگ می باشد.که بخشی از آن هیومیک دارد.

 

تشخیص کود هیومیک مایع اصل از تقلبی:

سه روش برای تشخیص اسید هیومیک اصل مایع وجود دارد. هر سه روش بسیار ساده و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد.در خصوص هیومیک پودری بسیار از دوستان سوال پرسیدند که باید بگویم که نوع تقلبی آن از زغال پودر تهیه شده است که باعث سفتی خاک خواهد شد.

روش اول از طریق بو و طمع آن می باشد.اسید هیومیک مایع اصل دارای بوی خاصی نمی باشد و بیشتر بوی شبیه خاک را اشتمام می کنید.اگر هیومیک شما بوی شیرین و یا بوی ترشی می داد احتمالا از ملاس چغندر و یا مواد دیگری مانند جوهر در فرایند تولید آن استفاده شده است.همچنین شما می توانید مقداری از آن را بچشید هیومیک اصل طمع خاصی ندارد نه تلخ و نه شیرین و یا ترشی و یا طمع شیمیایی را ندارد می توان گفت بدون طمع است.و مزه خاصی را احساس نمی کنید.

اگر مقداری از آن را روی دست بمالید و مالش دهید فورا جذب می شود همچنین هیومیک مایع اصل را اگر چند روز درون ظرفی قرار دهید تا آب آن تبخیر شود باید بعد از یک الی دو روز شما ته ظرف هیومیک خشک داشته باشد که کاملا رنگ آن سیاه است.زمانی که گفته می شود هیومیک ۱۶درصد یعنی به ازای یک لیتر هیومیک شما ۱۶ گرم هیومیک خشک پس از تبخیر آب آن باید داشته باشید.

روش دوم به این صورت است که شما چند قطره اسید کلریدریک و یا سرکه را به هیومیک اسید مایع اضافه می کنید اگر هیومیک اسید شما اصل باشد به حالت ژله ای خواهد شد و به خوبی ترکیب می شود.و اگر تقلبی باشد حالت مایع خود را حفظ خواهد کرد.

روش سوم برای تشخیص هیومیک های اصل با برند های خارجی با نصب یک برنامه ساده با نام بارکد خوان بر روی گوشی های اندروید به سادگی می توانید که کود تقلبی خارجی را تشخیص داد.با اسکن بار کد توسط برنامه به شما خواهد گفت که نام کشور سازنده چیست البته این روش در کنار موارد دیگر باید در نظر گرفته شود.

 

 

اگر امکان تست این موارد برای شما وجود ندارد می توانید این محصول پر کاربرد را از به صورت مستقیم از تولید کننده آن خریداری نمایید.برای خرید نیز توجه داشته باشید که اسید هیومیک با کیفیت با درصد معینی تولید می شود و ملاک درصدهای بالا نباشد زیرا بالا ترین هیومیک اسید مایع  و پودری تولید شده در سایتهای خارجی بین ۱۶ الی ۲۰ درصد می باشد.که همین میزان درصد ۱۶ الی ۲۰ درصد نیز اگر واقعی باشد برای خاک بسیار موثر و کمک کننده خواهد بود و نیازی به درصد های بالا تر نیست.پس در صدهای بالای مثلا ۲۵% و یا ۳۰ و ۴۰% کمی شبه بر انگیز هستند.

آیا می دانید که:

هیومیک اسید چون بیشترین تاثیر را در خاک و برای ریشه دارد بهترین روش مصرف هیومیک اسید به صورت آبیاری می باشد.و محلول پاشی آن تاثیر چندانی نخواهد داشت.

برای خرید گوگرد مایع آلی و هیومیک اصل و کود دامی بایوجمی از طریق وات ساپ اقدام نمایید.همکاران ما آماده پاسخگوی به سوالات شما هستند.

 

 

مطالب پیشنهادی:

مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.

قیمت اسید هیومیک اصل :

طریقه مصرف اسید هیومیک:

تاثیر اسید هیومیک در کشاورزی:

قیمت گوگرد مایع آلی:

بهترین زمان مصرف کلسیم برای درختان:

بهترین زمان هرس درختان:

۵ عامل ریزش گل و میوه:

دلیل ترک خوردگی میوه و را مقابله با آن

 

[njwa_button id=”4789″]

تماس با ما