طریقه مصرف گوگرد مایع ارگانیک

طریقه مصرف گوگرد مایع ارگانیک

مصرف گوگرد مایع آلی این روزها در بین کشاوزران بسیار متداول شده است. و بسیاری سوالات خود را در خصوص نحوه مصرف و میزان لازم و زمان مصرف برای باغات و درختان و محصولات زراعی می پرسند.در اینجا سعی داریم توضیحاتی در این خصوص بیان کنیم. توجه نمایید که این دستور مصرف صرفا برای گوگرد مایع آلی ارگانیک می باشد که تولید خود این مجموعه می باشد و در خصوص گوگردهای دیگر شاید کارایی و نتیجه متفاوتی داشته باشد. نحوه صحیح مصرف در واقع یکی از اصول کود دهی است که با رعایت آن شما از همه توان عملکردی کود استفاده خواهید کرد.این طریقه مصرف توسط مشتریان ما رعایت شده و نتایج بسیار خوبی حاصل شده است.لازم به توضیح است که هر گوگردهای مایع شیمیایی و پتروشیمی طریقه و روش مصرف آنها متفاوت می باشد.

 

 

بهترین گوگرد مایع کدام است؟

بهترین گوگرد مایع برای کشاورزی کدام است؟برای محصولات باغی و زرعی گوگرد مایع چند درصد استفاده کنیم؟در بازار گوگردهای مایع با درصد های متفاوتی در حال عرضه می باشد که انتخاب در بین آنها شاید کار دشواری باشد.برخی از کشاورزان تصور می کنند که استفاده از گوگرد های با درصد های بالایی ۴۰ یا ۶۰ درصد عملکرد و کیفیت بهتری را دارد.اما  استفاده از کودهای با درصد های بالا نه تنها نشان دهنده تاثیر گذاری بالاتر آن نیست بلکه باعث ایجاد مشکلاتی نیز خواهد شد. مثل بر هم زدن تعادل غذایی در خاک و موارد دیگر …..برای انتخاب یک گوگرد مناسب موارد زیر را می توان مورد توجه قرار دهیم

  • میزان درصد گوگرد در حد متعادل باشد که درصدهای ۱۵ تا ۲۵ درصد مناسب است.
  • دارای کمترین میزان ناخالصی باشد.
  • ارزش غذایی بالاتری داشته باشد یعنی حداقل از به غیر از گوگرد از عناصر دیگری مانند کربن،پتاسیم،کلسیم و نیتروژن نیز در ترکیب آن استفاده شده باشد و تک عنصری نباشد زیرا افزایش تعداد عناصر در ترکیب می تواند به افزایش عملکرد و تاثیر گذاری آن  کمک نمایید.
  • برای اینکه گوگرد ما بهتر جذب شود و تاثیر گذاری سریع تری داشته باشد بهتر است که به فرم سولفات باشد.

 

آشنایی با گوگرد مایع آلی:

فرم گوگرد مایع آلی به صورت سولفات است که این باعث افزایش جذب و تاثیر گذاری سریع آن خواهد شد.اگر بخواهیم چند ویژگی متفاوت و خواص ساختاری گوگرد مایع آلی سه کاره را بیان کنیم عبارتند از:

  • ارزش غذایی بالا به دلیل عناصر موجود در ترکیب که باعث تاثیر گذاری بهتر خواهد شود.
  • حلالیت ۱۰۰ درصد در هنگام ترکیب نمودن با آب و بدون نیاز به وسیله خاصی
  • قدرت جذب بسیار بالا برای ریشه به دلیل فرم و نوع گوگرد
  • متعادل بودن میزان درصد عناصر در ترکیب که باعث بر هم خوردن تعادل غذایی در خاک نمی شود.

 

 

ترکیبات و آنالیز گوگرد مایع:

گوگرد مایع آلی را می توان تقویت شده و سر آمد گوگردهای مایع دانست.این گوگرد از ترکیب سه ماده اصلی تشکیل شده است که هر کدام نقش تاثیر گذاری و به سزایی در کشاورزی دارند.البته عناصر دیگری نیز مانند فسفر و پتاسیم نیز در ترکیب آن قرار دارد که در جدول زیر میزان هر عنصر بیان شده است.

عناصر تشکیل دهندهمیزان درصد
گوگرد آلی%20
نیتروژن%15
کربن آلی%5
پتاسیم%1
فسفر%1
ریز مغذی ها %0.004

نکته مهم این است که میزان هر یک از ۳ عنصر اصلی در حدودی تعیین شده است.

 

طریقه مصرف گوگرد مایع آلی:

طریقه مصرف گوگرد مایع ارگانیک

برخی نکات مهم در طریقه مصرف گوگرد مایع آلی را به روش های آبیاری قطره ای و قرغابی و هم به روش محلول پاشی را برای شما بیان خواهیم کرد.این باید و نباید ها در نهایت منجر به افزایش عملکرد و بهبود تاثیر گذاری گوگرد مایع آلی خواهد شد.البته برخی از این موازد برای عموم کودها می باشد وفقط مختص گوگرد مایع آلی نیست.در روش آبیاری شما مقداری از گوگرد مایع را در بشکه با آب ترکیب می کنید و سپس چند دقیقه صبر می کنید تا با اب به خوبی ترکیب شود و اکنش نشان دهد معمولا بین ۵ الی ۷ دقیقه کافی است.و در ادامه همراه با آب آبیاری مورد مصرف قرار می دهید.در روش آبیاری میزان مصرف آب مهم نیست همان میزانی که همیشه مصرف می کردید را در نظر می گیریم.در تصویر بالا مشخص است که گوگرد بعد از ترکیب با آب واکنش نشان داده و رنگ آن از قرمز زعفرانی به پرتقالی متماییز به سبز تغییر رنگ داده و آماده استفاده است

اگر زمین شما شنی است و اب به سرعت فرو می نشیند بهتر است در اواسط آبیاری استفاده شود که کود ما آبشوی نشود و از دسترس ریشه به سرعت خارج نگردد.و یا اگر اولین آب شما بعد از شخم زدن زمین است بهتر است که در آبیاری نوبت دوم  کود را استفاده نمایید.زیرا معمولا اب در اولین نوبت بعد از شخم به خوبی حرکت نمیکند و به سرعت فرو می نشیند و باعث هدر رفتن کود ما خواهد شد.این موضوع فقط برای مصرف گوگرد مایع نیست و برای مصرف تمام عناصر غذایی و کودها آن را رعایت نمایید.

یکی از اشتباهات رایج که در کود دهی دیده می شود این است که کشاورزان برای آنکه مثلا همه عناصر را کامل بدهند همه عناصر را با هم ترکیب میکنند و  در آبیاری استفاده می کنند.این کار نه تنها تاثیرات شگرف نخواهد داشت بلکه در مواردی شاهد ایجاد خسارت به مزرعه و باغات بوده ایم.ترکیب کردن عناصر غذایی با هم اصلا توصیه نمی شود.. گوگرد مایع را نیز با عناصر غذایی دیگر بهتر است که ترکیب ننمایید. اگر نیاز است که به هر  دلیل چند عنصر را در یک روز مصرف نمایید می توان هر کود را جداگانه در بشکه با آب ترکیب کنیم و هر کدام را جداگانه در ابیاری مصرف کنیم.

اگر ابیاری شما به صورت قطره ای است و قرار است که در یک روز چندین کود را همراه با گوگرد مایع آلی استفاده نمایید حتما بعد از تزریق کود اول در سیستم برای مصرف کود دوم  ابتدا اجازه دهید که به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آب تنها در سیستم جریان داشته باشد و سپس کود دوم را اضافه نمایید.مخصوصا در زمانی که از سموم استفاده می کنید.

 

استفاده از گوگردهای با درصد بالا نشان دهنده کیفیت و یا عملکرد بهتر آنها نمی باشد.زیرا گیاهان بر اساس نیاز خود عناصر را دریافت می کنند و الباقی آن یا با آب شوی از دسترس گیاه خارج شده و یا باعث بر هم زدن تعادل غذایی در خاک و یا مسمومیت در گیاه خواهد شد.پس سعی نمایید از گوگردهای با درصد های متعارف و کنترل شده استفاده نمایید.

 

 

میزان مصرف گوگرد مایع:

میزان مصرف گوگرد مایع آلی به روش آبیاری برای محصولات زراعی به ازای هریک هکتار ۱۵ الی ۲۰ لیتر گوگرد مایع آلی باید مصرف شود.این میزان برای محصولات باغی به ازای هر ۲۰۰ درخت میزان ۲۰ لیتر در هر نوبت کفایت می کند.یعنی اگر شما ۲۰۰ درخت دارید و قرار باشد ۳ نوبت استفاده نمایید ۶۰ لیتر میزان لازم برای باغ شما خواهد بود.و اگر برای دفع آفات محصولات چه زراعی و یا باغی می خواهید به صورت محلول پاشی مصرف نمایید باید به نسبت ۵ در ۱۰۰۰ با آب ترکیب شود.یعنی به ازای هر یک ۱۰۰۰ لیتر آب ۵ لیتر گوگرد در سم پاش بریزید.در خصوص محلول پاشی حتما موارد اصول محلول پاشی را در نظر داشته باشید.

تحقیقات نشان داده که بهترین زمان استفاده گوگرد مایع آلی در روش آبیاری برای باغات و مزراع در ساعات آخر آبیاری می باشد.

 

بهترین زمان مصرف گوگرد مایع:

یکی از مواردی مهم در کشاورزی و تغذیه  زمان استفاده از کود می باشد که معمولا بهترین زمان مصرف کود زمانی می باشد که درخت و یا گیاه بیشترین انرژی را مصرف می کند اولین مرحله ( قبل از گل دهی) و زمانی که درخت بیداری می شود.مرحله دوم  تشکیل(دانه و یا میوه) می باشد.و سومین مرحله زمانی است که میوه و محصول ما برای درشت شدن و یا در مرحله پر کردن مغز قرار دارد. تا زمان ۲۰ روز قبل از برداشت محصول شما می توانید از گوگرد برای تغذیه درخت به صورت آبیاری استفاده نمایید.تعداد دفعات مورد نیاز برای باغات و مزارع حداقل ۲ نوبت می باشد.برای محصولاتی مانند بادام و گردو که زمان بیشتری تا برداشت نیاز است ۳ بار نیز توصیه می شود.که نتیجه دلخواه شما رقم بخورد.رعایت تعداد دفعات با توجه به موارد گفته بسیار در نتیجه گیری شما مهم خواهد بود.برای اطلاع از زمان های مناسب به تفکیک محصول بر روی راهنمایی مصرف گوگردمایع به تفکیک محصول کلیک نمایید.

 

آیا می دانید که:

گوگرد مایع آلی برای دفع آفات نه تنها برخی از آفات را از بین می برد و دفع می کند بلکه نسل آنها را نیز در سال های بعد کمتر خواهد کرد. و اینکه به حشرات مفیدی مانند کفش دوزک ها و بال توری ها و زنبور های شکارچی آسیب وارد نمی کند.

 

 

مطالب پیشنهادی:

مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.

قیمت اسید هیومیک اصل :

طریقه مصرف اسید هیومیک:

تاثیر اسید هیومیک در کشاورزی:

قیمت گوگرد مایع آلی:

بهترین زمان مصرف کلسیم برای درختان:

بهترین زمان هرس درختان:

۵ عامل ریزش گل و میوه:

دلیل ترک خوردگی میوه و را مقابله با آن:

تماس با ما