میزان مصرف گوگرد مایع برای باغات و مزراع

میزان مصرف گوگرد مایع برای باغات و مزراع

 گوگرد مایع برای باغات و مزارع هم به روش محلول پاشی و هم به روش آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد نکته قابل توجه این است که طریقه مصرف و میزان آن برای مشاهده تاثیرات آن بسیار مهم است.گوگرد آلی یک عنصر غذایی با تاثیرات چند گانه می باشد و فرقی نمی کند که شما چه نوع محصولی دارید.با توجه به سوالات بی شمار شما کشاورزان عزیز در خصوص طریقه و میزان مصرف گوگرد مایع آلی نکاتی را در این خصوص بیان می نماییم.در آخر نیز روش کار که توسط کشاورزان مورد استفاده قرار می گیرد را بیان خواهیم کرد.

 

 

ترکیبات گوگرد آلی:

همان گونه از نام این محصول مشخص است گوگرد آلی دارای سه عنصر اصلی یعنی گوگرد ۲۰% و ماده آلی (نیتروژن۱۵%،کربن۶%) می باشد.میزان درصد گوگرد آن بسیار متعادل می باشد.این گوگرد با عناصر غذایی مانند فسفر و پتاسیم ۲% و ریز مغذی ها غنی سازی شده که دارای ارزش غذایی خوبی می باشد.این گوگرد دارای کمترین میزان ناخالصی ها می باشد و به دلیل وجود ماده آلی به حاصل خیزی خاک و افزایش جذب عناصر غذایی و افزایش باردهی کمک شایانی خواهد کرد.برخی از مزیتهای این محصول عبارتند از:

  • حلالیت ۱۰۰% داخل آب بدون نیاز به هیچ گونه وسیله خاصی که این گوگرد به خوبی با آب ترکیب می شود
  • تاثیر گذاری بالا و سریع
  • قابلیت جذب بسیار بالا از طریق ریشه و برگ به دلیل نوع و فرم مناسب گوگرد
  • عدم بر هم زدن تعادل غذایی در خاک
  • پخش شوندگی یکسان بر روی برگ در زمان محلول پاشی

 

 

تاثیرات گوگرد آلی:

شاید کمتر عنصر غذایی را بتوان معرفی کرد که در سه حوزه متفاوت و مهم در کشاورزی از قبیل تقویت درختان،افزایش باردهی و اصلاح ساختار شیمیایی خاک و از همه مهمتر دفع و مقابله با آفات و کنترل بیماری های قارچی به شما کمک نمایید.از این رو گوگرد مایع برای باغات بسیار توصیه می شود.در اینجا به صورت خلاصه برای شما این تاثیرات را بیان خواهیم کرد.

  • تقویت درختان در برابر تنش ها سرمایی و گرمایی و افزایش عملکرد آن در جذب و انتقال مواد غذایی به برگ و میوه
  • دفع بسیاری از آفاتی که داخل خاک و در محیط بیرون هستند و نیز کنترل بیماری قارچی
  • کمک به جذب بهتر عناصر غذایی مانند کلسیم،آهن،منگنز،روی،فسفر،منیزیم، که باعث افزایش باردهی خواهد شد.
  • کاهش شوری و آهک بالایی خاک (PH) که در بسیاری از خاک های ما  این موضوع وجود دارد و عامل اصلی عدم جذب عناصر غذایی توسط ریشه می باشد.
  • افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم خاک که باعث حاصل خیزی و عمل آوری آن خواهد شد.

 برای دفع آفات و مقابله با بیماری های قارچی لازم است که قبل از ورود آفات به داخل باغات ما حتما یک مرحله اقدام به محلول پاشی نماییم. که بهترین زمان قبل از تورم جوانه ها و قبل از گل دهی می باشد.

 

 

میزان مصرف گوگرد مایع برای باغات

بهترین طریقه مصرف گوگرد مایع برای باغات به روش آبیاری می باشد.یعنی اگر هدف شما افزایش باردهی و اصلاح خاک است قطعا باید به روش ابیاری مصرف شود و اگر برای دفع آفات می خواهید استفاده کنید به روش محلول پاشی باید مصرف شود.باید به این نکته توجه نمایید که محلول پاشی هیچگاه جایگزین روش آبیاری نخواهد شد.برخی از کشاورزان با جای استفاده از روش آبیاری اقدام به مصرف آن به روش محلول پاشی نموده و انتظار تاثیرات عالی نیز دارند این کاملا تصور اشتباهی است.زمان مصرف گوگرد مایع برای محصولات را مطالعه نمایید.

 

برای تاثیر گذاری بیشتر کودهای کشاورزی حتما باید از طریق آبیاری داخل خاک قرار گیرد و جذب از طریق ریشه انجام شود.اگر بخواهیم میزان تاثیر این دو روش را تقسیم بندی کنیم میزان تاثیر در روش آبیاری ۸۵% درصد خواهد بود و میزان تاثیر محلول پاشی بین ۱۰ الی ۱۵ % است.

 

میزان مصرف گوگرد مایع برای باغات اگر به روش آبیاری غرقابی و یا قطره ای هست به ازای هر ۲۰۰ درخت ۲۰ لیتر در هر مرحله باید مصرف شود تعداد دفعات مصرف گوگرد آلی برای درختان میوه معمولا بین ۲ الی ۳ بار تا زمان برداشت محصول می باشد پس با فرض اینکه مثلا اگر شما ۲۰۰ درخت داشته باشید و بخواهید ۳ نوبت استفاده کنید میزان گوگرد مایع مورد نیاز برای باغات شما مجموعا ۶۰ لیتر خواهد بود.بسیار مهم است که برای گرفتن نتیجه مطلوب از این محصول هم در زمان مناسب و هم به تعداد دفعات لازم استفاده شود.

برای محلول پاشی در باغات و مزارع باید به نسبت ۵ در ۱۰۰۰ باید استفاده شود.یعنی ۵ لیتر گوگرد مایع  آلی و ۱۰۰۰ لیتر آب را با هم ترکیب نمایید.حالا اگر میزان آب مورد نیاز برای محلول پاشی درختان مثلا ۱۰۰ لیتر استفاده می کنید به همان نسبت نیز باید میزان مصرف گوگرد مایع به ۰٫۵ لیتر کاهش دهید.حتما اصول محلول پاشی و زمان آن را رعایت نمایید.

یکی از بهترین زمان محلول پاشی برای دفع آفات درختان به وسیله گوگرد آلی در اسفند ماه و قبل از بیدار شدن درخت و قبل تورم جوانه ها می باشد.

میزان مصرف گوگرد مایع برای محصولات زراعی به ازای هر هکتار ۲۰ لیتر در هر نوبت توصیه می شود.معمولا برای محصولات زراعی نیز حداقل بین ۲ الی ۳ نوبت توصیه می شود توجه کنید که تعداد دفعات توصیه شده برای مصرف توسط کارشناسان ما را رعایت نمایید.معمولا با مصرف یک بار گوگرد آلی به همان نسبت تغییرات را مشاهده خواهید کرد.

 

 

روش کار و نحوه اجرا:

 برای استفاده به روش آبیاری مقداری از گوگرد مایع آلی را در یک بشکه با آب ترکیب کرده و پس از چند دقیقه که به خوبی با آب واکنش نشان داد و رنگ روشن تر شد و تغییر کرد محلول را در آب رها سازی می کنند.تجربه برخی از مشتریان نشان می دهد که اگر در اواسط و یا اواخر ساعت آبیاری رها سازی انجام شود تاثیرات بهتری را به نسبت زمان ابتدای آبیاری خواهد داشت.اگر تعداد درختان شما کم است و فرصت این کار را دارید برای تاثیر بیشتر نیز می توانید با سطل مقداری از این محلول ساخته شده گوگرد به همراه آب را پای هر درخت جداگانه  بریزید.برای آبیاری میزان نسبت ترکیب آب و گوگرد در بشکه اهمیتی ندارد.اما برای محلول پاشی حتما نسبت  گفته شده را برای ترکیب را رعایت کنید.

 

برای خرید گوگرد مایع آلی و هیومیک اصل و کود دامی بایوجمی از طریق وات ساپ اقدام نمایید.همکاران ما آماده پاسخگوی به سوالات شما هستند.

 

مطالب پیشنهادی:

مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.

قیمت اسید هیومیک اصل :

طریقه مصرف اسید هیومیک:

تاثیر اسید هیومیک در کشاورزی:

قیمت گوگرد مایع آلی:

بهترین زمان مصرف کلسیم برای درختان:

بهترین زمان هرس درختان:

۵ عامل ریزش گل و میوه:

دلیل ترک خوردن پوست میوه:

۵ اقدام تا قبل از گل دهی درختان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما