کود گوگرد مایع برای گلابی

نقش کلیدی کود گوگرد مایع برای گلابی

 گوگرد مایع برای گلابی چه فایده و تاثیراتی دارد؟اگر درختان گلابی شما کم بار می باشد و یا به دلیل آفات و بیماریها محصول با کیفیت ندارید حتما تا پایان این مقاله را مطالعه کنید.تاثیرات گوگرد مایع آلی به ۳ لحاظ مهم است  تاثیراتی که به عنوان یک عنصر غذایی بر روی درختان دارد.از لحاظ یک عامل اصلاح کننده ساختار شیمیایی خاک و از نیز لحاظ یک عامل دفع کننده آفات و کنترل کننده برخی از بیماری های قارچی مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.بهترین نوع گوگرد مایع برای گلابی کدام نوع می باشد؟ و به چه میزان و در چه زمانی باید مصرف شود؟بسیاری از کشاورزان در خصوص اینکه گوگردهای پودری بهتر است یا مایع نیز سوالاتی را مطرح می نمایند که برای اطلاع از آن بر روی لینک آبی کلیک نمایید.

 

 

ترکیبات گوگرد مایع الی سه کاره:

گوگرد مایع آلی سه کاره همان گونه از نام آن مشخص است از دو عنصر اصلی یعنی گوگرد  و ماده آلی(نیتروژن،کربن)  تشکیل شده است.که میزان درصد  آنها به ترتیب گوگرد ۲۰% و نیتروژن آلی ۱۵% و کربن آلی به میزان ۶% می باشد.هچنین با عنصر غذایی مانند پتاسیم و فسفر به میزان ۲% نیز غنی سازی شده است که عملکرد آن را افزایش می دهد.در آخر نیز با ریز مغذی ها مانندمنیزیم،روی،منگنز و آهن به میزان ۰٫۰۴ %این ترکیب شکل گرفته است.فرم و ساختار این گوگرد به فرم سولفات SO4 است که دارای قدرت جذب بالایی می باشد.برخی از ویژگی های ساختاری این گوگرد عبارتند از:

  • به صورت ۱۰۰% با آب ترکیب می شود و به خوبی واکنش نشان می دهد
  • قدرت جذب بسیار بالا به دلیل فرم سولفات و بدون نیاز به ماده اضافی
  •  دارای کمترین ناخالصی و املاح غیر مفید می باشد.
  • عدم بر هم زدن تعادل غذایی در خاک
  • تاثیر گذاری بالا به دلیل ارزش غذایی بیشتر نسبت به گوگردهای مایع مشابه و تک عنصری
  • پخش شوندگی یکسان در محلول پاشی بر روی سطح برگ
  • بهبود میکرو رگانیسم خاک به دلیل کربن آلی
  • رعایت توازن در میزان عناصر غذایی

 

تاثیر گوگرد مایع بر روی گلابی:

گوگرد مایع برای گلابی ۳ مزیت متفاوت را خواهد داشت.که ما در اینجا به صورت مختصر و مفید به آنها اشاره خواهیم کرد.همه ما می دانیم که گوگرد چهارمین عنصر غذایی می باشد پس ابتدا بیشترین تاثیر را به عنوان یک عنصر غذایی خواهد داشت و استفاده آن به عنوان یک اصلاح کننده خاک و یا دفع کننده آفات در مراحل بعدی قرار می گیرد.برخی از تاثیرات گوگرد مایع آلی سه کاره عبارتند از:

  • کمک افزایش باردهی محصول
  • افزایش جذب عناصر غذایی مانند فسفر کلسیم و پتاسیم و…..
  • کاهش آهک و شوری و عوامل مزاحم در خاک و کمک به جذب عناصر دیگر  مانند آهن ، روی،….توسط ریشه ها (۹۵ درصد خاک کشاورزی ما دارای آهک می باشد که مزاحم جذب عناصر است)
  • یک عامل طبیعی و بی خطر برای با آفات و دفع و کنترل بیماری های قارچی و حشرات است.
  • افزایش تقویت درخت و افزایش عملکرد آن در توزیع مواد غذایی در تمام نقاط درخت
  • کاهش سمیت خاک و کمک به بهبود و رشد کودهای ارگانیسمی خاک که مهمترین عامل در عملکرد خاک دارند.خاک های که میکرو ارگانیسم آنها از بین برود دیگر حاصل خیز نمی باشند و اصطلاحا گفته می شود که خاک کرده است و رمق ندارد.
  • افزایش مقاومت درخت در برابر تنش های محیطی مانند سرما و گرما و کم آبی به دلیل تولید پروتئین در درخت
  • به دلیل ماده آلی باعث بهبود فعالیت میکرو ارگانیسم خاک خواهد شد.
  • به دلیل وجود مواد آلی افزایش مقاومت گیاه در برابر عوامل محیطی مانند گرما و کم آبی و سرما
  • افزایش کیفیت محصول از لحاظ رنگ و طمع
  • ماندگاری بهتر محصول پس از برداشت

دفع آفات و بیماری های قارچی گوگرد مایع برای گلابی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه باید در نظر گرفته شود.و قبل از ورود آفات اجرا شود.و در مراحل بعدی مبارزه و کنترل خواهد بود.اولین زمان محلول پاشی قبل از گل دهی و قبل از جوانه زنی می باشد.

 

نحوه مصرف برای گلابی:

کود گوگرد مایع برای گلابی

گوگرد مایع آلی برای گلابی را به ۲ روش  آبیاری و محلول پاشی قابل استفاده خواهد بود.بهترین روش مصرف از طریق آبیاری می باشد و محلول پاشی فقط برای دفع آفات و تکمیل کاری مناسب است.مقدار مصرف آن به ازای هر ۲۰۰ درخت ۲۰ لیتر توصیه شده است اگر برای محلول پاشی مد نظر دارید میزان آن را به ازای هر ۱۰۰ لیتر آب ۰٫۵ لیتر گوگرد مایع در نظر بگیرید.بهترین زمان های مصرف به روش آبیاری قبل از گل دهی و همراه با آب استارت می باشد و مرحله دوم در زمان تشکیل میوه و ۲۰ روز قبل از برداشت می باشد.حتما نکات مربوط به محلول پاشی را مطالعه نمایید.البته در طول فرایند رشد هر زمان که کمبود گوگرد احساس شود ما میتوانیم از آن استفاده کنیم اما برای کاهش هزینه ها و عملکرد بهینه برخی از زمان های مهم را بیان می نماییم.

محلول پاشی گوگرد مایع آلی بر روی میوه با ایجاد یک لایه و کاور بر روی میوها باعث افزایش استحکام پوست میوه خواهد شد که در کاهش تبخیر آب میوه در بر اثر گرما و آفتاب سوختگی و همچنین نفوذ سرما به داخل میوه بسیار مفید می باشد.

 

آیا میدانید که:

استفاده از گوگردهای مایع و پودری با درصد های بالا و کنترل نشده نه تنها تاثیرات بیشتری نخواهد داشت بلکه باعث بر هم زدن تعادل غذایی در خاک خواهد شد که خود یکی از عوامل ریزش گل و میوه در زول فصل می باشد.

 

 

مطالب پیشنهادی:

مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.

قیمت اسید هیومیک اصل :

طریقه مصرف اسید هیومیک:

تاثیر اسید هیومیک در کشاورزی:

قیمت گوگرد مایع آلی:

بهترین زمان مصرف کلسیم برای درختان:

بهترین زمان هرس درختان:

۵ عامل ریزش گل و میوه:

 

تماس با ما