مصرف گوگرد مایع می تواند به عنوان یک عنصر غذایی و یا دفع کننده آفات و حتی اصلاح کننده خاک مصرف شود.البته زمانیکه شما گوگرد را مصرف می کنید می توانید از همه این تاثیرات به صورت یکجا بهرمند می شوید.اما ممکن است استفاده نادرست و اصولی و یا خرید گوگردهای بی کیفیت نه تنها برای شما تاثیرات مثبت را به دنبال نداشته باشد بلکه خسارت در محصول و درختان را شاهد خواهیم بود.پس برای استفاده بهینه از این عنصر مفید از انجام برخی از اشتباهات عملی خوددارای نمایید.در اینجا ما سعی کردیم جهت آشنایی شما برخی از این اشتباهات را بیان نماییم.
گوگرد مناسب برای کشاورزی کدام است؟
قبل از آنکه در مورد زمان و کاربردهای ناصحیح گوگرد مایع صحبت کنیم اجازه دهید در خصوص گوگرد مایع مناسب برای کشاورزی مطالبی را بیان کنیم.اگر شما قصد خرید گوگرد مایع برای محصولات و یا درختان خود دارید این چند نکته را مورد توجه قرار دهید.
- گوگرد مایع بهتر است با عناصر غذایی مانند پتاسیم و فسفر و نیتروژن و کربن و ریز مغذی ها غنی سازی شده باشد.همانند کودهای غذایی تا عملکرد بهتری را شاهد باشیم مخصوصا ماده آلی که برای حاصل خیزی خاک و اکسید شدن بهتر گوگرد بسیار مهم می باشد.
- باید دارای کمترین ناخالصی و املاح مضر باشد.
- بهترین درصد گوگرد برای کشاورزی ۲۰ الی ۳۰% می باشد.و استفاده از گوگرد با درصدهای بالاتر ممکن است باعث مسمومیت درختان و گیاهان شود.زیرا مصرف کودها با درصدهای بالا ممکن است باعث بر هم زدن تعادل عناصر غذایی در خاک می گردد.این عدم تعادل خود را به شکل مشکلاتی از جمله در عدم جذب مواد غذایی و یا عملکرد نامناسب گیاه نشان خواهد داد.
- نوع گوگرد آن بهتر است پتروشیمی و یا صنعتی نباشد.بهترین گوگرد برای کشاورزی گوگرد معدنی است.
- فرم نوع عنصر گوگرد برای جذب بهتر باید به شکل فرم سولفات SO4 باشد تا قابلیت جذب بهتری را شاهد باشیم.
- حتما گوگرد شما دارای شماره ثبت کودی باشد.( شماره ثبت شرکت با شماره ثبت کودی متفاوت است)
برای اطلاع از صحیح بودن ثبت کودی آن را به شماره ۳۰۰۰۶۴۶۴۲۴ ارسال نمایید.تا اطلاعات آن کود برای شما ارسال شود.در صورت عدم ارسال اطلاعات یا ثبت کودی تمدید نشده و یا آنکه اصلا ثبت نشده و آن کود فاقد اعتبار است.
زمان و نحوه صحیح مصرف گوگرد مایع:
برخی از موارد بیان شده است که مصرف گوگرد مایع باعث ایجاد سوختگی برگ ها و مسومیت در گیاهان شده است.رعایت نکات اصول کود دهی و محلول پاشی بسیار در نتیجه گیری ما تاثیر گذار می باشد.باید های و نباید ها در خصوص نحوه مصرف به شرح زیر می باشد.
- هیچگاه در هوای گرم و در اواسط روز اقدام به محلول پاشی گوگرد ننمایید.بهتر است این کار در عصر و غروب و یا صبح زود انجام شود.
- از ترکیب خود سرانه گوگرد با عناصر غذایی دیگر و یا سموم خود دارای نمایید.
- گوگردهای پتروشیمی به دلیل وجود گاز ارسنیک و پایه مواد نفتی باعث ایجاد آلودگی در خاک و محصول می شوند.
- استفاده همزمان گوگرد هم به روش آبیاری و محلول پاشی در یک روز و یا فاصله زمانی کم مثلا ۷ روز خودداری نمایید(حداقل فاصله زمانی ۱۴ روز باید باشد)
مطالب پیشنهادی:
مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.
قیمت گوگرد مایع آلی:
قیمت اسید هیومیک اصل :
طریقه مصرف اسید هیومیک:
قیمت کود آلی کامل بایوجمی: