۴ مزیت کود گوگرد مایع برای خیار

گوگرد مایع برای خیار منجر به افزایش باردهی،دفع آفات و افزایش کیفیت آن از نظر سایز،طمع و بوی آن خواهد شد. برخی از این تاثیرات به صورت مستقیم و برخی به صورت غیر مستقیم مربوط مصرف گوگرد مایع آلی می باشد.گوگرد مایع آلی متفاوت از گوگرد مایع معمولی و یا سوسپانسیون است. سه طیف از عناصر و مواد غذایی را در این گوگرد قرار دارد که منجر به افزایش عملکرد و قابلیت جذب بالا گردیده است.گوگرد مایع آلی یک گوگرد معدنی و ارگانیک می باشد و مصرف آن رو به افزایش است.

 

 

ترکیبات گوگرد مایع آلی:

گوگرد مایع آلی  همانند بسیاری از گوگرد مایع مشابعه دارای فقط دارای عنصر گوگرد نیست.به جرات می توان گفت که یک کود گوگردی کامل است.این مایع گوگردی از عناصر ماکرو مانند پتاسیم و فسفر به میزان ۳% و ریز مغذی ها (آهن،مس،روی،منگنز) می باشد.و بخش مهم آن که مواد آلی (نیتروژن آلی۸%، کربن آلی۶%) است.همه این عناصر فرآوری شده هستند و به راحتی توسط گیاه جذب خواهند شد.

میزان گوگرد آن هم ۲۰ % می باشد که مقدار مناسبی برای کشاورزی است. نکته قابل توجه این است که به دلیل آنکه فرم آن به شکل سولفات SO4 است به خوبی جذب می شود و دیگر نگران عدم جذب گوگرد نباشید.و نیاز به هیچ عنصر اضافی مانند قارچ تیوباسیلوس و  یا خاک بنتونبیت برای جذب نخواهد داشت.این مایع به خوبی با آب ترکیب می شود و هم به روش آبیاری و محلول پاشی قابل مصرف خواهد بود.

 

مزیت های گوگرد مایع آلی برای خیار:

4 مزیت کود گوگرد مایع برای خیار

اگر می خواهید خیار خوب و با کیفیتی را برداشت نمایید حتما در کنار کودهای باردهی از این گوگرد مایع برای خیار استفاده کنید. نتایج استفاده از گوگرد آلی می تواند شما را شگفت زده کند. ۴ مزیت مهم آن را با هم مرور می کنیم.

  • اولین مزیت آن کمک به افزایش باردهی تا ۲۳ % و افزایش جذب عناصر مهم برای خیار مانند فسفر،آهن،روی،مس،بور،منگنز می باشد. یکی از مواردی که در اثر عدم جذب عناصر به وجود می آید بد فرمی خیار است که به شکل های لامپی یا چماقی و خم شدگی و …… که کاهش بازار پسندی را خواهد داشت.با مصرف گوگرد تا حدودی این مشکل حل خواهد شد.
  • گوگرد آلی یک دفع کننده طبیعی آفات مانند شته ها،سوسک ها، کنه ها، مگس مینوز، و امراض قارچی مثل تریپس، سفیدک سطحی،پوسیدگی ریشه به صورت کاملا بی خطر می باشد.بیشتر مشکلات ما در کشاورزی مربوط به بیماری ها و آفات می باشد که باعث افزایش هزینه های و در برخی موارد موجب خسارت خواهد شد. استفاده از این عنصر غذایی در کاهش مصرف سموم بسیار مفید واقع خواهد شد.
  • گوگرد عامل تولید پروتئین در گیاهان است. که افزایش عملکرد و سوخت ساز بهتر گیاه را موجب می شود. تقویت خود گیاه برای رساندن مواد غذایی به محصول و انجام عملکرد صحیح در سلامت و کیفیت محصول از نظر بو و رنگ بسیار سهیم می باشد.
  • مواد آلی موجود در گوگرد مایع می تواند به حاصل خیزی و تبادل کاتیونی تاثیر دارد. که در نهایت به جذب بهتر عناصر کمک خواهد کرد.

مواد آلی باعث افزایش ظرفیت نگه داری رطوبت در خاک می باشند.و در مناطقی که دچار کمبود آب هستند گزینه بسیار کمک کننده ای خواهد بود. یکی از منابع مهم مواد آلی هیومیک اسید و کودهای کمپوست دامی می باشند.

 

طریقه مصرف گوگرد مایع برای خیار:

زمان مصرف گوگرد مایع برای خیار در زمان ابتدا در زمان برگی و بعد گل دهی و سوم در زمان ۲۰ روز قبل از برداشت خواهد بود. گوگرد مایع این قابلیت را دارد که هم به روش محلول پاشی و هم به روش آبیاری استفاده شود.در روش آبیاری شما برای هر هکتار ۲۰ لیتر و در روش محلول پاشی برای هر ۱۰۰ لیتر آب ۰٫۵ لیتر گوگرد مایع استفاده نمایید.

 

 محلول پاشی گوگرد مایع آلی ۲ مزیت دارد که ابتدا دفع آفات که یک روش پیش گیرانه است و باید قبل از ورود آفات و بیماری به مزرعه اقدام شود و یکی هم باعث افزایش استحکام پوست میوه در برابر تنش های محیطی مانند گرما و سرما خواهد شد.

 

مطالب پیشنهادی:

مطالبی که توسط کاربران بیشترین بازدید را داشته است.

قیمت گوگرد مایع آلی:

قیمت اسید هیومیک اصل :

طریقه مصرف اسید هیومیک:

گوگرد مایع سوسپانسیون چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما