گوگرد مایع آلی برای کنجد سه مزیت طلایی را به همراه دارد.هم باعث تقویت گیاه و هم اصلاح کننده خاک و هم به صورت غیر مستقیم با بهبود جذب عناصر غذایی باعث افزایش کیفیت و میزان برداشت خواهد شد.گوگرد مایع آلی به دلیل دارا بودن ماده آلی عملکرد بهتر نسبت به گوگردهای که فقط دارای عنصر سولفور هستند دارد.گوگرد مایع آلی یک کود کامل گوگردی محسوب می شود.اگر می خواهید که گیاه خود را تقویت کنید و میزان برداشت شما در هکتار افزایش یابد حتما در کنار کودهای دیگر از گوگرد مایع آلی نیز استفاده نمایید.
تاثیر گوگرد مایع آلی برای کنجد:
گوگرد مایع آلی دارای عناصر غذایی مانندپتاسیم و فسفر و ریز مغذی ها مانند آهن،روی،منگنز،منیزیم می باشد.به غیر از این عناصر ماده آلی شامل کربن آلی و نیتروژن آلی نیز به این ترکیب اضافه کنید.به همین دلیل تاثیر و عملکرد آن هم در خاک و هم به روش محلول پاشی بسیار متفاوت از گوگردهای مایع دیگر می باشد.مزیت های مصرف گوگرد مایع آلی برای کنجد عبارتند از:
- گوگرد با کاهش ph و شوری خاک و کاهش بکربنات آب باعث افزایش جذب عناصر مانند آهن، روی، فسفر در خاک خواهد شد.
- گوگرد در گیاه کنجد باعث تولید پروتئین می شود که هم افزایش مقاومت که در برابر بیماری ها و آفات می شود و این پروتئین هم در دانه های کنجد ذخیره می شود و کیفیت محصول را افزایش می دهد.
- به دلیل وجود ماده آلی باعث افزایش مقاومت گیاه در برابر کم آبی و تنشهای محیطی خواهد شد.
- گوگرد یک دفع کننده طبیعی برای آفات و حشرات و و کرم ها و همچنین بیماری قارچی (خاکزی و هوازی) می باشد بدون آسیب به حشرات مفید و یا صدمه به گیاه
- یکی از تاثیرات ماده آلی این است که موجب افزایش فعالیت میکرو ارگانیسم خاک می شود و این میکرو ارگانیسم ها در اصل عامل غنی سازی و حاصل خیزی خاک هستند ذر صورت کاهش این میکرو ارگانیسم های خاک تاثیر گذاری کود و جذب آنها نیز بسیار کاهش خواهد یافت.
یکی از تاثیرات گوگرد مایع آلی برای کنجد این است که باعث پر شدن و چرب تر شدن دانه های آن خواهد شد.این ویژگی گوگرد الی برای همه دانه روغنی صدق می کند.
طریقه مصرف گوگرد:
گوگرد مایع آلی به دلیل قابلیت جذب بالا و نیز حلالیت ۱۰۰% با آب به راحتی می توانید هم به صورت آبیاری و هم محلول پاشی مصرف نمایید.میزان لازم به روش آبیاری برای هر هکتار زیر کشت ۲۰ لیتر می باشد. و بهترین زمان مصرف آن برای کنجد در مرحله چند برگی شدن و قبل از گل دهی است.برای محلول پاشی به نسبت ۵ در ۱۰۰۰ با آب ترکیب نمایید اگر میزان آب کمتری مصرف می کنید به همان نسبت نیز باید میزان گوگرد را کاهش داد بین زمانهای محلول پاشی حداقل ۲۱ روز باید گذشته باشد و مجدد محلول پاشی کنید.بهترین روش برای جذب گوگرد مصرف به روش آبیاری می باشد روش محلول پاشی صرفا برای دفع آفات و تکمیل کاری است.
برای مقابله با آفات حتما قبل از ورود آفات به مزرعه محلول پاشی را حداقل یک مرتبه انجام دهید تا دفع آفات صورت گیرد. زیرا بهترین روش درمان پیشگیری می باشد.
آیا می دانید که:
گیاهان دانه های زوغنی به کم آبی مقاومت بیشتری دارند اما این دلیل نمی باشد که در صورت ایجاد تنش های خشکی تاثیری بر اندازه و کیفیت دانه نداشته باشد.یکی از راه های حفظ رطوبت در خاک استفاده از کودهای آلی کمپوستی و هیومیک اسید می باشد.
برای خرید گوگرد مایع آلی و هیومیک اصل و کود دامی بایوجمی از طریق وات ساپ اقدام نمایید.همکاران ما آماده پاسخگوی به سوالات شما هستند.